Kezdődik a báli szezon: miben ragyog fel az idén?

  Kategóriák: Ihlet ,
26. Dec'18

Az évvége egyúttal a báli szezon kezdetét is jelenti. Ha a szilveszteri vidám buli után néhány bál is vár Önre, lehet hogy a következő sorok segítenek atrendi outfit kiválasztásában. Merítsen ihletet a vörös szőnyeges ruhakreációkból és legyen Ön a bál sztárja.

Ha azon gondolkodik, milyen viseletben ragyog fel az elkövetkezendő báli szezonban, merüljön el az allábi sorokban. Megtudja, hogy idén a színeken és az anyagokon van a hangsúly, nem a formákon. Ez jó hír azoknak, akik hívei a megszokott szabásoknak és tisztában vannak azzal, hogy legjobban a hercegnő szabású vagy például a hableány formájú alkalmi ruha áll nekik a legjobban.

A hódító rózsaszín

A rózsaszín szín éveken át a lányokra, hölgyekre, nőkre tipikus színnek számított és ez nem lesz másképp az elkövetkezendő báli szezonban sem. A tavalyi évre jellemző élénk pirosat az idén a rózsaszín különböző árnyalatai váltják fel. Csak Önön áll, hogy cukorka rózsaszín, ciklámen, régi rózsaszín vagy pasztell rózsaszín ruhában jelenik meg a parketten.

Bál rózsaszín

Metalikus árnyalatok

A nőies rózsaszín ellentétét a metalikus árnyalatok jelentik, amelyek egy pillanat alatt elárulják, hogy viselőjük céltudatos, vagány és nem gond számára, ha a középpontban van. Metalikus árnyalatokban általában merész, nagy kivágású, nagy bevágású vagy egyéb provokatív elemmel díszített ruhák készülnek, ezért számoljon azzal, hogy a viselésre kényelmes és decens metalikus alkalmi ruha előkerítése kissé időigényes.

Bál metalikus ruhák

A fehértől a pasztellszínekig

A rózsaszín mellett az idén a féhér szín is hódít. A többi színhez hasonlóan a fehérnek is rengeteg árnyalata van, ezért ne ragaszkodjon a hófehérhez, de adjon esélyt az csontszínnek, vajszínnek vagy bézszínnek is. Ha legalább az év egyetlen éjszakáján hercegnőnek szeretné érezni magát, inspirálódjon a Josphine Skriver modell és Allison Williams színésznő által bemutatott világos bézs csillámos alkalmi ruhával.

Bál pasztell ruhák

Szatén a merészeknek

A szatént valaki vagy gyűlöli vagy imádja. Ez az anyag ugyanis sokkal többet megmutat, mint ahogy azt egyesek szeretnék. A szatén vagy selyem néha a legtökéletesebb alakon sem mutat jól, ezért ha ruhája ilyen anyagból van a hangsúly a megfelelő szabáson alapszik. Az egyenes szabású szatén vagy selyem ruha az alak minden tökéletlenségét kiemeli, lehet az a gömbölyűbb has vagy a kiálló csontok. Ha mindenáron szatén ruhában szeretne bálba menni, válasszon olyan fazont, amely kihangsúlyozza előnyeit.

Bál szatén

Bársonyos tapintás

A szaténnal ellentétben áll a puha, meleg bársony. Egy bársony ruha, bármilyen színben is készült, luxus hatást kölcsönöz viselőjének és előnye, hogy szinte bármilyen kiegészítővel kombinálható. Lehet az feltűnő ékszer és retikül, de a decens kellékek is tökéletesen mutatnak a bársonnyal. Merítsen ihletet Amal Clooney, Irina Shayk, Sui He viseletéből vagy Rosie Huntington-Whiteley a hagyományoktól kissé eltérő, világoskék bársony ruhájából.

Bál bársony

Minden nő szereti ha csodálják és nincs ez másképp akkor sem, ha bálba hivatalos, ezért nem meglepő, hogy a legnagyobb hangsúlyt a megfelelő alkalmi ruha kiválasztására fekteti. Ön már tudja, milyen estélyiben ragyog fel az idén?

Foto Pinterest