Fürdőruha, de milyen kiegészítővel?

  Kategóriák: Divattrendek, Ihlet ,
17. Jun'19

A nap sugarai napról napra erősebbek és ez egyet jelen - megjött a fürdőruha szezon. Ha szeretné e vízi viseletet valamivel feldobni, íme néhány kiegészítő tipp.

A vízparti outfit alapja kétségtelenül a fürdőruha. De ha mégis valami egyedivel szeretné magára vonzani a figyelmet, több lehetősége van.

Kalap

A nyár elengedhetetlen divatkelléke a szalmakalap, amely nem csak trendi, de a bad hair napokon elsősegélyként szolgál, a forró nyári napokon pedig véd a napszúrástól. Egy kalap mögé bármikor elbújhat vagy he kell, csábító femma fatale-ra változhat.

Fürdőruha trendek kalapok

Kosár

Idei jelszavunk – kosár nélkül egy lépést sem! A nyaralás hallatán egy praktikus strandkosár jut nem egy trendi hölgy eszébe. A természetes anyagokból készült kosarak elegendően tágasak a legfontosabb strandcikkek elrejtéséhez miközben követik a legújabb divatirányzatokat. A kisebb méretű szalmakosarak pedig az esti séták során bizonyulnak remek kísérőnek.

Fürdőruha trendek kosarak

Napszemüveg

A kalapokhoz hasonlóan a napszemüvegek is ideálisak, ha inkognitóban szeretne maradni és titkosan figyelni érdeklődése tárgyát. A nyár alkalmat nyújt az extravagáns modellekel való kísérletezéshez. Mit szólna egy vastag keretű szívalakú szemüveghez?

Fürdőruha trendek szemüvegek

Pareo

A pareo egy univerzális kiegészítő, amely különböző módon használható és viselése sosem unalmas. A pareo eltakarja a kevésbé tökéletes részeket, viselése praktikus oldalát séták során illetve olyan helyeken értékeli majd, ahova fürdőruhában belépni tilos. E nagy méretű kendő egyszerűen nem hiányozhat nyári ruhatárából!

Fürdőruha trendek pareo

Apróságok

A csillogó-villogó kiegészítők már csak cseresznye a tortán. Való igaz, hogy az ékszerek nem a legpraktikusabb kiegészítők a strandra, de ez nem jelenti azt, hogy viselésük teljesen tiltott. Kísérletezzen a különböző hosszaságú nyakláncok, játékos függők, gyűrűk, karkötők vagy testláncok kombinációjával. Ügyeljen az ékszer anyagára is, az olcsó bizsu a tengervízzel vagy magas klórtartalmú vízzel való találkozást nem biztos hogy túléli.

Fürdőruha trendek kiegeszítők

Fürdőruha ide, kiegészítők oda, a legfontosabb a jó kedv és a széles mosoly. Dobjon a kosarába egy napozókrémet, egy-két palack vizet és irány a strand. Kellemes vízparti pihenést kívánunk!

Foto Pinterest