Elindult a fesztiválszezon: mivel inspirál a Coachella 2019?

  Kategóriák: Exkluzív, Ihlet ,
06. May'19

Az amerikai Coachella fesztivállal elindult az idei fesztiválszezon és ahogy az már lenni szokott, ismét sok inspiráló ötlettel volt teli. Annak ellenére, hogy a Coachella elsősorban zenei és művészeti fesztivál, a divattrendek követői is megtalálják azt, amire vágynak. Milyen rucikban tűntek fel idén a fesztiválon a hírességek?

A nyári fesztiválokat elsősorban a lazaság, a szórakozás és a zene szerelmeseinek találták ki, de a Coachella fesztiváltól az emberek mindig egy kicsit többet várnak. A Coachella ugyanis megkívánja a megfelelő inspiráló outfit kiválasztását is. Vessünk egy pillantást a fesztiválon megjelenő őrületes ruhakreációkra.

Neon

A neonszínekről, mint idei divattrendről, már írtunk. A Coachella fesztivál is bebizonyította, hogy a neonszínnel nem lehet elrontani semmit. Elég ránézni a 33-éves Julie Sariñana blogíróra, akit a világ Sincerely Jules néven ismer. Az Amerikában elő mexikói származású szimpatikus blogger a neon rózsaszín ruhájával és khaki színű ingjével valóban egyedi színkombinációt alakított ki. Hagyományos zöldsárga színben jelent meg a Romee Strijd holland modell, aki farmeréhez egy overzised neonszínű dzsekit viselt.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Romee Strijd (@romeestrijd),

Handmade

A fesztiválok elválaszthatatlan trendjei közé tartoznak a horgolt ruhadarabok, amelyek az egész outfitnek némi bohém leheletet adnak. Handmade darabra szavazott Shay Mitchell színésznő is, aki a Nicole Richie által 1960-ban alapított House of Harlow márkát viselő fekete horgolt ruhában jelent meg. Jasmine Sanders modell bézs színű horgolt miniszoknyában és crop topban mutatta meg idomait.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shay Mitchell (@shaymitchell),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa REVOLVE (@revolve),

Flitterek

A Coachella fesztiválon a legeredetibb ruhadíszek, a flitterek is megjelentek. A fémlapocskák ismét Julie Sariñana outfitjén csillantak fel, aki ezzel is bizonyította, hogy ért a divathoz. Sima farmerjét egy flitteres crop toppal és choker nyaklánccal dobta fel. Ugyanabban a toppban jelent meg Jourdan Sloane amerikai influencer, aki farmer helyett flitteres szoknyát húzott magára. A két trendszettert látván nehéz eldönteni, melyik outfit néz ki jobban.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa REVOLVE (@revolve),

Vadnyugat

A fesztiváli hétvégén a hőmérséklet elérte a 30-40 °C, ám ez nem gátolta meg egyeseket abban, hogy cowboy csizmát viseljenek lábbeliként. Ezt tette a világhírű Danielle Prescod stylist, aki egy egyszerű farmer rövidnadrághoz és fehér pólóhoz húzta fel őket. A bátrabbak tetőtől talpig vadnyugati stílusban jelentek meg, ilyenkor nem hiányoztak a rojtok és az indián minták sem.

A világ legismertebb fesztiválja, a Coachella, a zenei élmény mellet, rengeteg inspiráló ötletet hozott a divat világába. Megtalálta a bemutatott outfittek között a kedvencét?

Foto Instagram és Sincerely Jules blog