Őrült divatrendek, amelyek feledésbe mentek

  Kategóriák: Divattrendek,
30. Aug'18

Vannak trendek és trendek. Imádottak és követettek valamint olyanok, amelyek túllőtek a célon. Az ilyen őrült trendeknek szenteltük a következő sorokat, de előrebocsátjuk, hogy némelyek módfelett giccsesek.

A divat határai sok mozgásteret ígérnek, de néha a divatervezők ezeket a határokat is túllépik. Míg egyes történelmi darabok visszatérését tapsolva üdvözöljük, bizonyos termékek valóban a hóbort tetőfokát képviselik. Természetesen a divatra is igaz a mondás ahány ház, annyi szokás, de az alábbi őrületes irányzatok nem igazán találtak követőket a halandók között.

Platform crocs papucsok

A crocs papucs, lehet bármilyen drága is, sosem volt igazán az emberek kedvence, bár vannak akik esküsznek rá. Ám a Balenciaga divatház platform crocs papucsa a mennyekig ér! A papucsra jellemző rikító színeket a divattervező magas platformmal tetézte és színes, szinte gyerekes kitűzőkkel cicomázta. Ön szerint jogosan kapott helyet ez a termék a listánkon?

Őrült trendek crocs

Túlzottan szakadt farmer

Amikor nem az anyagért, hanem a lyukakért fizet. Egy farmer, amely többet mutat, mint takar és az ára is borsos. A túlzottan szakadt farmer vagy tanga farmer kizárólag a vagány lelkeknek készült. Ez a trend feledésbe ment még mielőtt világot látott volna. Véleményünk szerint – hál´ istennek!

Őrült trendek farmer

Balenciaga bevásárlótáska

Ez a táska már az elejétől kezdve heves vita és gúny tárgya lett. Hogy miért? Mert kísértetiesen hasonlít a svéd IKEA áruház szatyrára. A dizajnőr táska piacra dobására az IKEA is azonnal válaszolt, mégpedig nagyon viccesen. A Balenciaga divatház bevásárlótáskáját másolatnak minősítette és a jól ismert kék Frakta táskáját jelentette ki az eredetinek, amelyet csak 195 Ft-ért kínál. Ez valamivel jobb ár a 2145 dollárral szemben, nem igaz?

Őrült trendek táska

Nadrágcsizma?

Ezt a bizzarságot szintén a Balenciaga divatház kontójára írhatjuk. Úgy tűnik, Cristóbal Balenciaga, a divatház feje örömét leli a sokkoló hatású darabokban és nem érdekli, hogy trendjeinek vannak-e követői. A 2in1 csizmanadrágban nehezen azonosítható, hol végződik a csizma és kezdődik a leggings nadrág. Beválalná vagy ez már túl sok Önnek? Az eredeti Balenciaga modelt a bal alsó sarokban láthatja.

Őrült trendek cipő

Ultra crop top

A crop topok az utóbbi szezonok trendi darabjai, de ez a modell kissé túl rövidre sikeredett. Az extra crop topok trendje már évtizedeken át vissza-vissza tér a divatba, de megéli 15 perces hírnevét és egy időre ismét feledésbe megy. Ez a darab szintén a vakmerő csajoknak ajánlott, hiszen többet mutat mint takar. Bár nagyon szexi, valjuk be őszintén, inkább a felnőtteknek ajánlott filmekbe való viselet.

Őrült trendek top

A divatra jellemző változatosság és fejlődés is néha rossz irányt vehet fel. Ezt bizonyítja ez az 5 őrült divattrend, amely nem találta meg a helyét a hölgyek ruhatárában. Szerencsére vagy sajnos? Mi a véleménye?