A színpompás ősz 5 divatrendje

  Kategóriák: Divattrendek, Ihlet ,
06. Sep'18

Mit halásszon elő ruhásszekrényéből idén ősszel? Mi tudjuk, mi lesz a 2018-as őszi-téli szezon divatja. Íme a legjobb trendek gyűjteménye. Vágjunk hát bele!

Az ismétlődő divatirányzatok mindig valami újat hoznak magukkal és ez a legújabb trendekre is vonatkozik. Lássuk hát mivel készülnek idén ősszel a divatházak. Színezze ki őszi ruhatárát ezekkel a stílusos és trendi darabokkal!

A leopárd minta visszatér

A leo-mintás darabok mindig is hódítottak, de a 2018-as őszi/téli szezonban mindenütt ott lesznek és csak nehezen tud majd nekik ellenállni. Imádói most tetőtől talpig leopárd mintába öltözhetnek. Önnek is bejön ez a trend?

Leopárd minta

Nyomtatott minta, ahová csak néz

A nyomtatott minta sokak kedvencei közé tartozik, de most egy felsővel nyilvánosan is megmondhatja véleményét, megoszthatja facebook státuszát, kifejezheti élefilozófiáját, politikai nézetét. Megmutathatja, hogy a szíve csakis Brad Pittért dobog vagy hogy egy őrült Rolling Stone rajongóval van dolgunk. Egyáltalán nem lesz gyerekes, ellenkezőleg!

Nyomtatott felső

A halhatatlan tartan

Idén a tartan, azaz a tipikus skótkockás mintájú szövet is visszatér, amelyet annak idején a Sex Pistols punkegyüttessel együtt Vivienne Westwood brit designer népszerűsítette. A tartan különböző formában az őszi ruhatár must have-je. És nem csak ingeken, szoknyákon, ruhákon, de nadrágon, sálakon sőt retikülökön és övtáskákon is megjelenik. A tartannal nagyon trendi lesz még akkor is ha viselete egy iskolás egyenruhára hasonlítana.

Skótkockás minta

Bőrbe bújva

Ez év őszén a bőrruha is berobban. Nem holmi alaktorzító, olcsó latexként ható hamisítványokra gondolunk. Egy minőségi, jó szabású bőrruha kiemeli a női test csodálatos vonalait. Fontos tényezőnek számít a megfelelő színárnyalat is – idén a barna és fekete a menő.

Bőrruha

A kordbársony ismét hódít

Nehezen találunk olyan embert, akinek a ruhatárában nem lett volna valaha legalább egy kordbársony ruhadarab. És hányan utálták! Pedig a kordbársony ismét felbukkant a kifutókon és ha követi a trendeket, akkor biztosan bővíti ruhatárát egy meleg kord kabáttal, mely remekül kombinálható a nadrággal, szoknyával vagy ruhával. A kordbársony leggyakrabban pasztell színekben vagy konyak- illetve teveszínben készül.

Kordbársony

Úgy tűnik, az ősz nem csak a természetben lesz színpompás. Bővítse ruhatárát az aktuális trendek valamelyikével és élvezze e csodás évszak szépségeit - tartanba, kordbársonyba vagy bőrbe öltve.