Kardigán 4-szer másképp, de mindig stílusosan

  Kategóriák: Divattrendek, Ihlet ,
17. Oct'18

Az őszi divat nélkülözhetetlen ruhadarabja a puha, meleg kardigán. Stílusos, variálható és ráadásul tökéletesen véd a hideg széltől. Ha Ön is szívesen magára ölti a szvettert, merítsen ihletet az alábbi négy outfitből. Ezekkel az őszi kombiciókkal biztosan nem lő mellé!

Ha egyhangúnak érzi az őszi divatot a következő 4 outfit láttán megváltozik a véleménye! A gyönyörű garbók mérföldekre vannak az unalmastól, segítségükkel tökéletes outfitben ragyoghat fel a szürke őszi napokon is.

Harmóniában az ősszel

Piros, khaki és szürke – ezek az ősz elválaszthatatlan színei. Hangolja a ruhatárát is a természet színeiben és használja ki mindazt, amit e csodás évszak kínál. Kombinálja egy outfitben az élénk piros puha pulcsit a trendi skótkockás nadrággal és tetézze ezt khaki színű kiegészítőkkel. A pontot az I-re egy meleg kalap teszi, amely nem csak stílusos, de „bad hair“ napokon nagyon praktikus is.

Outfit szvetter 1

Farmer fantázia

Az őszi trendekből nem maradhat ki a farmer. Bátran rétegezze a farmert a farmerre, kombinálja a farmerkéket a feketével, fehérrel vagy más farmerkék árnyalattal. Egy farmer rövidnadrág és tépett farmer dzseki mindenkiből kihozza a lázadót. A rebellis külcsínt egy egyszerű szürke kardigánnal vagy garbóval illetve egy fodros színes zoknival enyhítheti. Természetesen a díszelemek és a táska sem hiányozhatnak és lehet az nyugodtan egy nyári szalmatáska is.

Outfit szvetter 2

Ruhaszerepben a garbó

A kötött ruha valaha minden gardrób alapdarabja volt, mi lenne ha felelevenítenénk ezt a hagyományt? A kötött ruha szerepét tökéletesen helyettesíti a nagyi szekrényében lógó oversize pulcsi vagy garbó, de egy secondhand-ben is rálelhet az ideális darabra. A pulcsit dobja fel egy meleg harisnyával, térdfeletti zoknival és néhány kiemelkedő kiegészítővel. Ha odakint kissé hűvösebb az idő, bugyolálja be magát egy stílusos sálba és máris nekivághat az őszi utcáknak!

Outfit szvetter 3

A nyár utolsó lehelete

Ha inkább nyári mint őszi típus és hiányolja a nap melegítő sugarait, ne csüggedjen! A romantikus nyári ruháját akkor is viselheti ha hivatalosan már ősz van. Egy méretesebb meleg kardigánnal pompás őszi outfitet varázsolhat belőle. Ne feledkezzen meg a színes sálról, elegáns lábbeliről és a divatos szalmatáskáról sem, amely szintén felidézi a nyári hangulatot.

Outfit szvetter 4

Az ősz is lehet színes és vidám. Használja ki ezt az időszakot és mutassa meg a nagyvilágnak, hogy ősszel is lehet divatos.