Hódítson az őszi időszakban is az új Kbas kollekcióval

  Kategóriák: Ihlet , Újdonságok,
19. Sep'17

Az ősz hirtelen betoppant és némelyikünket felkészületlenül talált. Sorra kerültek a tavaly vásárolt dzsekik, kabátok, vízálló cipők és ehhez jól jönne egy trendi táska, amely ellenáll a furfangos őszi idő viszontagságainak. De mit tehetünk, ha a tavalyi modell már kissé elavult vagy kopott? Csak semmi pánik! A Kbas legújabb őszi táska kollekciója már várja Önt. Az új modellekkel lenyűgöző és csini lesz a közelgő hideg hónapokban is.

Az elkövetkezendő szezon nagy slágerei a metalikus színek és anyagok. Semmi sem emeli ki jobban a téli öltözéket mint egy fémszínű táska. Legyen más mint a többi!

Női retikül ekobőrből Kbas metalikus fénnyel bézs

A hímzések és színes nyomtatások az uncsi táskából is eredeti divatkiegészítőt varázsolnak. Az új kollekcióban lesz miből válogatni!

Női táska ekobőrből és vászonból Kbas mintás kék

Női kézitáska ekobőrből és vászonból Kbas azték mintával kék

Ha szereti a kihívásokat, válassza a vidám rátétekkel díszített modelleket és bátran viselje őket egy elegáns kabáttal és csizmával.

Női táska nylonból Kbas steppelt és rátétekkel díszített khaki

A válltáskák télen, nyáron bizonyítanak. Most viszont cserélje le a virágmintás és csipkés darabokat egy vízálló minimalista modellre.

Női oldaltáska ekobőrből Kbas khaki

Női retikül ekobőrből Kbas steppelt és dekoratív lánccal granatvörös

Az övtáska ismét hódít! Ám ez nem az a fajta, amit valaha apa viselt. Ez most valami egészen más! Ezek a modellek a merész hölgyek ruhatárát gazdagítják, akik egyszerűen imádják praktikusságukat.

Női övtáska Kbas ezüst

Milyen is lenne az új kollekció hátizsákok nélkül, hiszen az idei őszi „must have“ darabjai! A Kbas új modelljei között az elegancia hívei is megtalálják a nekik megfelelőt.

Női hátizsák nylonból Kbas steppelt és elülső cipzárral kék