6 színpompás tavaszi trend!

  Kategóriák: Divattrendek, Színek,
22. Mar'19

A tavasz az ujjászületés időszaka. Ezt nem csak a virágzó nővények és a rügyező fák bizonyítják, de a ruhatárunk is. A kabátoktól néhány hónapra elbúcsúzunk. Kezdődik a színek, minták és a napsütés időszaka. Megérkezett a tavasz!

A tavasz trendjeit a színek, minták és anyagok határozzák meg. Ha a hűvösebb napokban is a monokromatikus outfitek, oversized kabátok vagy minták kavalkádját választotta, tavasszal bővítse a 2019 év stílusos divattrendjeivel!

Bézs szín

Úgy tűnik, hogy a divatvilágban kedvelt bézs szín továbbra is hódít. Nem csoda, hiszen ez a szín szinte mindenkinek jól áll, elég megtalálni a megfelelő árnyalatot, amely tökéletesen passzol bőre színéhez. Az előző szezonhoz hasonlóan, tavasszal is a monokromatikus outfitek vezetik a mezőnyt, ráadásul ha a bézs szín árnyalataiból rakja össze a ruháját, garantáltan trendi lesz.

Kbas trendek 1

Pasztellkék

Az idei tavaszt a rózsaszín és sárga mellett, a pasztellkék, más néven babakék is jellemzi, amely remekül megérti egymást a különböző mintákkal, anyagokkal és ruhadarabokkal. Ez a szín ideális a vagány look vagy a szigorú outfit enyhítéséz enyhe. A világos kékkel nem tud elrontani semmit!

Kbas trendek 5

Neon színek

A pasztellkék vagy bézs színnel szemben állnak az élénk neon színek. Önnek is az az érzése, hogy a divattervezők és trendsetterek néhány évtizedet vissza mentek az időben? Ideális esetben válasszon egy szembeöltő darabot, nadrágot vagy szvettert és egészítse ki fehérrel vagy feketével. Ha szívesen kísérletezik, kombinálja a neon színeket különböző mintákkal és kiegészítőkkel.

Kbas trendek 2

Pötty pötty hátán

A halhatatlan pöttyök mindenüt ott vannak. A szoknyákon, nadrágokon, ruhákon, kabátokon, blúzokon, garbókon, divatkellékeken. Minden méretben és minden színben. Nem kell csak a fekete-fehér kombinációnál maradni, bátran vágjon bele a színesebb, élénkebb kombinációkba. Egy outfiten belül több pöttyös darab is kombinálható. A pöttyök csodálatosan mutatnak a tavaszi mintákkal, például a virágos motívumokkal.

Kbas trendek 4

Mintás kosztümok

A tavaszi szezon idén a kosztümöknek is kedvez. Ez a valaha kizárólag férfi outfit egyre népszerűbb a hölgyek körében is. Ha imádja a mintás darabokat, akkor tavasszal bátran kísérletezhet. A geometrikus minták, a kocka, az állatminták mind érvényesülhetnek, a határok nincsenek megszabva.

Kbas trendek 3

Csipke

A gyengéd csipke elsősorban a kreatív lelkeknek van kitalálva. Hogy trendi legyen, figyelje a divattrendkeket a magazinokban vagy kövesse a pinterestet. A csipke jól mutat a farmerrel kombinálva vagy a zakó alól kibújva. A csipke alkalmazására sem vonatkoznak szabályok. Minden az egyén fantáziáján és ízlésén alapul.

Kbas trendek 6

A színek, minták és anyagok kavalkádja bizonyítéka annak, hogy a tavasz valóban tarka lesz! Merítsen ihletet ötleteinkből vagy hagyja érvényesülni a fantáziáját! Csak Önön múlik.