Közel a tél: győzze le a legújabb trendekkel!

  Kategóriák: Divattrendek, Ihlet ,
22. Nov'18

Bár az időjárás még nem ezt bizonyítja, de a tél már kopogtat az ajtónkon. Ideje elővenni a melegebb kabátokat, kényelmes csizmákat, sálat, sapkát, kesztyűket... Felejtse el a komor színeket, mert a 2018-as téli divat valami teljesen mással lép a színpadra.

A tél közeledtével sokan fekete és szürke színekbe bújnak és az egyetlen, amit ruhájuktól elvárnak, hogy melegen és szárazon tartsa őket. Idén télen viszont a divat influencerek és tervezők vidám trendekkel álltak elő. Érdemes inspirálódni.

Monokromatikus outfit

Tetőtől talpig egy színben? Nem feltétlenül a feketére gondolunk, sokkal inkább a színpaletta összes képviselőjére a zölddel kezdve, a narancssárgán, piroson, lilán, fukszián át egészen a kékig. Kombinálja kedvére bármelyik szín árnyalatait. Ne élje életét szürke kis egérként, ragyogjon fel a napsárgában vagy friss zöldben. Ha követi a legújabb trendeket, ruhatárában nem hiányozhat legalább egy monokromatikus outfit. Ha nem igazán rajong az élénk színekért, válassza a bézs vagy khaki zöld árnyalatait.

Téli trendek monochromatikus

Metalikus csizmák

Szeret a középpontban lenni? Viseljen metalikus csizmát! A tél legnagyobb slágere az ezüst szín, de az arany, piros, zöld és kék sem maradnak hátul. Ne szabjon határt fantáziájának és ha szeretné alátámasztani magabiztosságát, viseljen hegyes orrú, vastag talpú metalikus lábbelit. Mindegy, hogy bokacsizmát vagy térdig érő csizmát visel, a lényeg hogy legyen feltűnő. Minéll látványosabb, annál jobb.

Téli trendek csizma

Minták kavalkádja

Üzenjen hadat az unalomnak! Kombinálja a mintákat. Ne törődjön azzal, mit szólnak a többiek, csak keverje és kavarja a különböző motívumokat. Lehet hogy néhányan elmosolyodnak, mert más lesz, vidám, derűt árasztó. Játszadozzon el, kísérletezzen. És tegye ezt nem csak a geometrikus mintákkal, de az állatmintázatokkal, sőt a sálkendőket díszítő elemekkel is.

Téli trendek minták

Trapéznadrág

A trapéznadrág visszatért! A téli hónapok ideálisak felevelenítéséhez. A divatbutikok kínálatában már megtalálja a hagyományos trapéznadrágot, amely combhoz simul és térdtől bővül, de megfontolandóak a lezserebb szabású nadrágok is. Idén nagyon trendi az érdekes elemekkel díszített magasított derekú farmer is.

Téli trendek trapéznadrág

Oversized divat

És végül, de nem utolsó sorban egy jó hír a bő pulcsik és meleg mackófelsők imádóinak. A tél az oversized stílusé lesz. És ha oversized akkor legalább háromszor akkora ruhadarabról beszélünk, mint amilyet általában visel. Lehet az parka, kabát, kardigán, sál, farmer, ruha...szóval bármi, ami eszébe jut. Csak ügyeljen arra, hogy ne essen a ló másik oldalára és ne keltse a madárijesztő benyomását.

Téli trendek oversized

Az őszhöz hasonlóan a téli divat is vidám hangulatban telik majd. Az utcákon ötletes outfiteket láthatunk és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. Ön melyiket részesíti előnyben? Az extravagáns divatot vagy inkább a konzervatív öltözködést?