12 320 20 160
Spórolhatsz akár -38%
In your home within 1-2 days.
Értékelés
Termék kódja: KB328603AR

Olyan táskát keres, mely perfektül néz ki és egyben praktikus is - minden időjárásba?  Ez a modern és kézzel készült női válltáska tökéletes választás az Ön részére. Ennek a trendi, homokszínű táskának az eső sem okoz gondot. A krokodíl applikáció extravagánssá varázsolja a táskát. Stílusos átvetős táska vízálló anyagból teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. 

Minden táska kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. A homokszínű vállpánt hossza megfelelő vállon viseléshez, vagy keresztbe a testen is.  Méretei az oldaltáskának 27*7*18 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. 

Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made táska vízálló anyagból hosszú élettartamú, megtartja stabil formáját és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női retikülök készítésére specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Minden termék kézzel készül természetes rostokból. Pont a hosszúéves tapasztalat a retikülök gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új retiküljébe.

loader  Értékelések betöltése...
Gyártó KBAS
Kategória Válltáskák
Nem:Female
Származási hely:Spain
Méretek:27*7*18 cm
Material:PU

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek