17 899 29 329
Spórolhatsz akár -38%
In your home within 1-2 days.
Értékelés
Termék kódja: KB328617TP

Barátnővel gyakran jár kávézóba kikapcsolódni, csak még nem találta meg a megfelelő táskát erre az alkalomra? Ezt a kézzel készült táskát büszkén fogja viselni. Táskát okker színben mindenki csak dicsérni fogja. Vízálló anyagának hála még praktikus is. Stílusos táska vízálló anyagból teljesen megfelel a Kbas divatmárka filizófiájának.

Minden táska kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. Okker táska elülső zsebe megfelelő az apróságok tárolására és cipzáras zárásának hála, a holmija mindig biztonságban lesz.

Méretei az oldaltáskának 28*13*20 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made táska vízálló anyagból hosszú élettartamú, megtartja stabil formáját és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a perzselő Spanyolországból származik és női kosarak készítésére specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új táskájába.

loader  Értékelések betöltése...

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek