14 089 23 239
Spórolhatsz akár -39%
In your home within 1-2 days.
Értékelés
Termék kódja: KB087239

Csak pár dolgot szeretne táskájába pakolni és máris indulni a világba? Ez a praktikus, tágas és kézzel gyártott női táska pálma szalmából nagyszerű választás, ha a strandra készül, vagy sétára a városba a hűvös őszi mindennapokon.

Táska Kenya különböző színkombinációkban megtalálható kínálatunkban, csak Önön múlik, melyik lesz az igazi. Stílusos oldaltáska csakis természetes alapanyagokból készült - pálma szalmából, teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. Minden táska kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre.

Barna vállpánt minőségi, hisz bőrből készült. Méretei az oldaltáskának 30*22*24 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made pálma táska hosszú élettartamú, megtartja stabil formáját és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a perzselő Spanyolországból származik és női kosarak készítésére specializálódik már fél évszázada. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új táskájába.

loader  Értékelések betöltése...

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek