Ruzs, kis tükör, szemhéjfesték, fülbevalók, gyűrű...azon gondolkodik, hogy a kedvenc dolgait mibe is tárolja, ha magával szeretné azokat vinni az útra? Ez a modern, gyengéd és kézzel készült női kozmetikai táska tökéletes választás az Ön részére. Neszeszer apróságokra virágmintás motívummal van tarkítva és cipzáras megoldásának hála a dolgai mindig biztonságban lesznek. Stílusos neszeszer nylon-ból teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. 

Minden termék kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. Méretei a kozmetikai táskának nejlonból  28*8*18 cm garancia arra, hogy minden apróság elfér benne, melyeket egy helyen szeretne tárolni. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made neszeszer nejlonból  hosszú élettartamú és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női táskák készítésére  specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új táskájába.

loader  Értékelések betöltése...

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek