8 210 11 950
Spórolhatsz akár -31%
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron

Kedveli a szalma táskákat, mert természetesek és minőségiek? Elvárja, hogy egyben praktikus és trendi is legyen? Ez a modern és kézzel készült női táska szárított szalmából nagyszerű választás Ön részére. Táska alja fonott és természetes színben tündököl. Élei fekete szegélyezéssel vannak kiegészítve és a táska fukszia színben tündököl csillámokkal díszítve.

Stílusos szalma táska teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. Minden táska kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. Fekete pántok megfelelően hosszúak vállon viseléshez

Méretei a táskának szárított szalmából 42*15*29 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made táska szárított szalmából hosszú élettartamú és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női táskák készítésére specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új táskájába.

loader  Értékelések betöltése...
Gyártó KBAS
Kategória Szalma táskák
Nem:Female
Származási hely:Spain
Méretek:42*15*29 cm
Material:Sinthetic Raphia

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek