A vörös szőnyegről a parkettre: Arany Glóbusz ihlette báli ruhák

  Kategóriák: Divattrendek, Ihlet ,
20. Jan'20

Javában zajlik a báli szezon. Ha még nem tudja, milyen ruhát viseljen, merítsen ihletet az idei Golden Globe díjátadóról. Színek, szabások és anyagok kavalkádjából válogathat.

Szenvedélybe bugyolálva

Báli szezon vörös

Az idei Arany Glóbusz díjátadó gála bizonyítéka annak, hogy a vörös színt mindenki megengedheti magának. Lehet a bőre hófehér vagy kreol, lehet a haja ébenfekete vagy ősz, lehet fiatal vagy idősebb, a szenvedély színében ugyanolyan gyönyörű lesz, mint Kat Graham énekesnő vagy Scarlett Johansson színésznő.

Ha nem annyira merész, mint a feljebb említett sztárok, inspirálódjon az elegáns és lenyűgöző Helen Mirren vagy a vidám és mindenki által imádott Lorelai Gilmore ruháiból. A vörös ruhák mellett a sztárok kecses vonalait figyelemre méltó ékszerek díszítették, amelyek még inkább kiemelték a ruhák szépségét.

Fekete szépség

Báli szezon fekete

A fekete a bálok klasszikusa. De ha valóban szeretne felcsillanni, tegye félre a kisestélyit és merítsen ihletet Naoni Watts csillámos fekete ruhájából. Ne feledje, minél szembetűnőbb szabás és anyag, annál kevesebb kiegészítő. Ám ha ruhája megkívánja az ékszert, akkor ezüst illetve fehér arany után nyúljon, amely eleganciát kölcsönöz.

Színek kavalkádja

Báli szezon színek

Ha szeret a figyelem középpontjában állni és az életét a színek töltik ki, kövesse ezt a trendet a báli ruhák terén is. Kanárisárga, ciklámen, olívazöld, királykék, narancssárga...a színek palettája végtelen és csak Önön áll a választás. A kivételes színt a kivételes szabás teszi tökéletessé. Ez a kombináció minimum kiegészítőt igényel. A gálán idén a puffos ujjak és a mély dekoltázsok is szóhoz jutottak, így a vagányabb hölgyeknek is van miből ihletet meríteni.

Romantikus tetőtől talpig

Báli szezon fodrok

A romantikus lelkek is megtalálják az idei gálán a megfelelő motivációt. Fodrok, csipkék, puffos ujjak, széles szoknyák, ezeket viselték a díjkiosztón Gwyneth Paltrow, Dakota Fanning, Thomasin McKenzie és Kirsten Dunst is. A romantika kéz a kézben megy a pasztellszínekkel, ezért ne féljen kilépni az árnyékból egy érzelmes rózsaszínben vagy lilában.

Merítsen ihletet Gwyneth Paltrow színésznőtől, aki bevállalta a transzparens, fodros, érdekes barna ruháját. Széles szoknyában és valamivel hagyományos fazonban jelentek meg Dakota Fanning és Thomasin McKenzie. Nőies sellős szabást választott Kristen Dunst.

Mindenből egy kicsi

Báli szezon mix

A fenti tippek egyike sem jön be? Emelkedjen ki a tömegből és viseljen valami egyedit. Motiváló lehet Margot Robbie kétszínű ruhája, Shailene Woodley csillámos sliccelt ruhája esetleg Lucy Boynton lenyűgöző metalikus viseletje. Jeannie Mai pedig bevállalta az overállt. Miért ne tehetné meg ugyanezt?

Vagány, sokkoló, hagyományos vagy tündéri. Ilyenek voltak a sztárok ruhái. Ön milyen stílusban ropja majd a táncot?

fotó Pinterest