17 139 23 999
Spórolhatsz akár -28%
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron

Elegáns retikülre van szüksége, mely tökéletesen illik a ruhájához? Egyszerre legyen tágas és praktikusEz a modern és kézzel készült női elegáns retikül tökéletes választás az Ön részére. Ennek a barna színben tündöklő táskának még az eső sem árt. Oldalai dekoratív szegélyezéssel lettek kialakítva.

Stílusos elegáns retikül vízálló anyagból teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. Minden táska kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve pontosságra és tökéletességre. Retikül két barna füllel van kialakítva, melyek hossza megfelelő kézbe, de vállon viseléshez is.

Méretei az elegáns retikülnek 37*15*27 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made táska vízálló anyagból hosszú élettartamú, megtartja stabil formáját és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női retikülök készítésére specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Minden termék kézzel készül természetes rostokból. Pont a hosszúéves tapasztalat a retikülök gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új retiküljébe.

loader  Értékelések betöltése...

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek