9 710 13 070
Spórolhatsz akár -25%
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron

Már a férfiak is rájöttek, hogy a táska viselése nagyon praktikus és nem csak a hölgyeknek áll jól. Férfiaknak is szükségük van maguknál tartani a pénztárcájukat és irataikat. Ez a modern és kézzel készült férfi táska tökéletes választás. Barna oldaltáskát csak dicsérni fogja. Stílusos táska nylonból tejesen  megfelel a Kbas divatmárka filozófiájnak.

Minden termék kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. Vállpánt hossza megfelelő a testen keresztül viseléshez. Cipzáras zárása mindig biztonságban tartja majd a holmiját. Az elülső zseb tökéletes a mobiltelefon és kulcsok tárolására. Az ápolt férfi egy szexi férfi, ezért is szerezze be ezt a luxus táskát és adja a hölgyek tudtára, hogy fontos Önnek, hogy stílusos és modern külső.

Méretei az elegáns oldaltáskának 18*7*22 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden férfinak feltétel nélkül szüksége van. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made táska nylonból hosszú élettartamú, megtartja stabil formáját és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női táskák készítésére  specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új táskájába

loader  Értékelések betöltése...
Gyártó KBAS
Kategória Férfi táskák
Nem:Male
Származási hely:Spain
Méretek:18*7*22 cm
Material:Nylon

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek