Copyright

A Szlovák Köztársaság, 831 02 Bratislava, Račianska 88 B szám alatt székelő Katkyn, s.r.o. társaság DIvaTaska.hu honlapján publikált összes információ és fénykép szerzői joggal védett. 

DivaTaska.hu weboldalon feltüntetett termékek, az azokról szóló információk és azok prezentációi az érintett személyek további jogaival lehetnek védettek.  A termékek, szolgáltatások, cégek és társaságok nevei az illetékes tulajdonosok bejegyzett kereskedelmi védjegyei lehetnek. 


A www.divataska.hu internetes oldal bármilyen része (különösképpen a leírások, képek és illusztrációk vagy az árusított termékek további dokumentált részei, a vásárlás és a kategóriafelosztás, a termékek, kapcsolódó termékek és paraméterek leírása) nem másolhatóak elektronikus vagy mechanikus úton, és nem tehetők hozzáférhetővé a nyilvánosság részére a szerzői jog tulajdonosának előzetes engedélye nélkül.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a www.divataska.hu weboldalon található információk részben harmadik felektől kerültek átvételre, anyagi és technikai pontatlanságokat, nyomdai hibákat tartalmazhatnak, és előzetes figyelmeztetés nélkül frissítésre kerülhetnek. A Játékbolt Mackójáték.hu honlap üzemeltetője előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor változtathatja az oldalain feltüntetett termékeket és szolgáltatásokat, és nem garantálja, hogy az oldalak tartalma tényszerűen helytálló.

A www.divataska.hu weboldal üzemeltetője nem tartozik felelősséggel más féllel szemben a saját vagy belinkelt internetes oldalakról vett információk felhasználásával okozott közvetlen, közvetett, rendkívüli vagy más következményes károkért, az elmaradt hasznot, ráfordított költségeket, tevékenységmegszakítást és további károkat is beleértve (de nem kizárólagosan).  

A honlap üzemeltetője nem nyújt semmilyen garanciát és szavatosságot a törvényből eredő garanciákon és szavatosságokon kívül, amelyeket a törvény keretein kívül nyújtanak a www.mackojatek.hu weboldalon található termékek eladói és szolgáltatók, amennyiben ez kimondottan nem kerül feltüntetésre az ilyen termékeknél és szolgáltatásoknál.