4 240 5 780
Spórolhatsz akár -26%
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron

A kalap fontos és nélkülözhetetlen kiegészítő, mely fejünket védi a káros napsugarak ellen. Ez a stílusos modern kiegészítő hölgyeknek minden outfitre felteszi a pontot. Kalap szintetikus raffiából fekete-fehér mintákkal van tarkítva. Különlegessé a gyöngyös applikáció teszi. Kézzel készült kalap elengedhetetlen barátja lesz a nyári napokon. Ezentúl nem kell tartani a veszélyes napszúrástól és nem utolsó sorban azon sem kell gondolkodni, hogy milyen frizurával is lép ki a házból.

Stílusos kalap szintetikus raffiából teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. Minden termék kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made kalap szintetikus raffiából hölgyeknek hosszú élettartamú és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és termelésre már 1969 óta specializálódik. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Minden termék kézzel készül természetes rostokból. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák és  strand termékek gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá.

loader  Értékelések betöltése...
Gyártó KBAS
Kategória Kalapok
Nem:Female
Származási hely:Spain
Méretek:T / UNI
Material:Sinthetic Raphia

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek