3 850 5 390
Spórolhatsz akár -28%
In your home within 1-2 days.
Értékelés
Termék kódja: KB064603

A kalap fontos és nélkülözhetetlen kiegészítő, mely fejünket védi a káros napsugarak ellen. Ez a stílusos modern kiegészítő hölgyeknek és uraknak minden outfitre felteszi a pontot. Kalap szintetikus raffiából több színben kapható, de a krémszínű felső rész és a fekete szegély mindegyik kalapnál megmarad. Kézzel készült unisex kalap elengedhetetlen barátja lesz a nyári napokon. Ezentúl nem kell tartani a veszélyes napszúrástól és nem utolsó sorban azon sem kell gondolkodni, hogy milyen frizurával lép majd ki a házból.

Stílusos kalap szintetikus raffiából teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. Minden termék kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made kalap szintetikus raffiából hölgyeknek és uraknak hosszú élettartamú és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és termelésre már 1969 óta specializálódik. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Minden termék kézzel készül természetes rostokból. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák és  strand termékek gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá.

loader  Értékelések betöltése...
Gyártó KBAS
Kategória Kalapok
Nem:Unisex
Méretek:57 - 59 cm
Material:Sinthetic Raphia

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek