12 320 18 480
Spórolhatsz akár -33%
In your home within 1-2 days.
Értékelés
Termék kódja: KB322506N

Olyan táskát keres, mely perfektül néz ki és egyben praktikus is - minden időjárásba?  Ez a modern és kézzel készült női válltáska tökéletes választás az Ön részére. Ennek a trendi, fekete táskának az eső sem okoz gondot. Cipzáras zárásának hála, dolgai mindig teljes biztonságban lesznek.

Stílusos oldaltáska vízálló anyagból teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. Minden táska kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. A fekete vállpánt hossza megfelelő vállon viseléshez, vagy keresztbe a testen is. 

Méretei az oldaltáskának 28*8*10 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made táska vízálló anyagból hosszú élettartamú, megtartja stabil formáját és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női retikülök készítésére specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Minden termék kézzel készül természetes rostokból. Pont a hosszúéves tapasztalat a retikülök gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új retiküljébe.

loader  Értékelések betöltése...
Gyártó KBAS
Kategória Válltáskák
Nem:Female
Származási hely:Spain
Méretek:28*8*10 cm
Material:PU

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek