6 550 11 170
Spórolhatsz akár -41%
In your home within 1-2 days.
Értékelés
Termék kódja: KB255602RS

Olyan táskát keres, mely tökéletesen illik majd ruházatához? Vagy ki kell szaladnia valahova és szükséges dolgokat, mint a kulcsokat, rúzst, pénztárcát és mobilt szeretné csak magával vinni? Ehhez megfelelő táskát keres, mely egyben stílusos is? Ez a modern és kézzel készült női táska tökéletes választás az Ön részére. Trendi táska rózsaszín színben geometriai alakzatokkal kitűnik a szürke táskák tömegéből.

Cipzáras zárásának hála dolgai mindig biztonságban lesznek. Stílusos oldaltáska szintetikus raffiából teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. Minden táska kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. A bézs vállpánt hossza megfelelő vállon viseléshez, vagy keresztbe a testen is. 

Méretei az oldaltáskának 24*8*16 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made táska szintetikus raffiából hosszú élettartamú, megtartja stabil formáját és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női retikülök készítésére specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Minden termék kézzel készül természetes rostokból. Pont a hosszúéves tapasztalat a retikülök gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új retiküljébe.

loader  Értékelések betöltése...
Gyártó KBAS
Kategória Válltáskák
Nem:Female
Származási hely:Spain
Méretek:24*8*16 cm
Material:Sinthetic Raphia

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek