6 469 8 379
Spórolhatsz akár -22%
In your home within 1-2 days.
Értékelés
Termék kódja: KB116507V

Strandra készül, de a rövidnadrág felhúzása a fürdőruhára hosszadalmas, viszont csak fürdőruhában sem szeretne sétálgatni? Hallott már a stílusos divat kiegészítőről, a pareo-ról? Ez a strandkendő egy nagyszerű találmány! Többféle módon lehetséges felkötni, tehát minden esetben különbözően fog kinézni, ami erősíti a kihasználhatóságát és praktikusságát. Kézzel készített női pareo narancs színben tündököl, rojtokkal van a végén szegélyezve, mely a nyár nagy sikere.

Jöjjön ki a vízből és szárítsa meg magát ezzel a nagyszerű strandkendővel,mely nagyon trendi. Stílusos strandkendő pamutból teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. Minden termék kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. Köszönhetően a pamutnak a női pareo kellemes érintésre, légáteresztő és magas a nedvszívó képessége. 

Méretei a strandkendő pareonak 100*170 cm garancia arra, hogy teljesen betakarja Önt. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made pareo pamutból hosszú élettartamú és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és termelésre már 1969-óta specializálódik. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Minden termék kézzel készült természetes rostokból. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák és strand kiegészítők gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá.

loader  Értékelések betöltése...

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek