10 780 14 630
Spórolhatsz akár -26%
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron

Strandkosarat keres, melyben elfér 2 literes vizes palack, napozókrém és pár darab gyümölcs is? Megtalálta. Ez a praktikus, tágas és kézzel készített női kosár tengerifűből olyan hölgyek részére ajánlott, akik szívesen töltik idejüket a szabadban, városban vagy a strandon a forró nyári napokon. Különlegessé a fekete rojtos applikáció teszi, mely a felső részén szegélyezi.

Idei nyár sztárja a rojtozat, mely a kosarat a tervezői mennyországba repíti. Stílusos és nagy hand made kosár tisztán természetes alapanyagból készült - tengerifűből, ugyanis ilyen a Kbas vállalat filozófiája. Minden táska kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontos és tökéletes fonásra. 

Fülek megfelelően hosszúak és fekete színűek. Kosár mérete 50*18*30 cm garancia az elegendő tárolóhelynek, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made tengerifű kosár hosszú élettartamú, ellenáll az általános időjárási viszontagságoknak, megtartja stabil formáját és hosszú éveken keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női kosarak készítésére már fél évszázada specializálódik. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új táskájába.

loader  Értékelések betöltése...
Gyártó KBAS
Kategória Kosarak
Nem:Female
Származási hely:Spain
Méretek:50*18*30 cm
Material:Seagrass

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek