Miért vásárolj a Divataska.hu webáruházban

A Divataska.hu webáruházban számos minőségi dizájnos kézitáskából válogathatsz. De nem ez az egyetlen ok, amiért webáruházunk a stílusos nők szemében az első helyen áll.

Minőségi termékek

Webáruházunkban megtalálod a spanyol Kbas divatmárkát képviselő kézitáskák gazdag kínálatát. A Kbas márka, amely családi vállalkozásként indult, már több mint 40 éve van a piacon és portfóliója részét képezik a ruhák, kalapok és övek is. A Divataska.hu webáruházban található, Európában gyártott termékek minőségi természetes anyagokból készülnek és megfelelnek a szigorú európai szabványoknak.

Gyors szállítás

A munkanapokon 15:00 óráig leadott megrendeléseket általában még aznap feladjuk, ezért a rendelt áru már másnap otthonodban lehet. A munkanapokon 15:00 óra után, hétvégén vagy a Magyarországon érvényes állami ünnepeken és munkaszüneti napokon leadott megrendelések az azt követő első munkanapon vannak feladva. A megrendelések kiszállítását a GLS futárszolgálat teljesíti. Küldeményedet nyomon követheted a GLS honlapján. Ezzel kapcsolatban több információt a Szállítás és fizetés oldalon olvashatsz.

Értékelések, vélemények

Már vásároltál nálunk? Véleményezd és értékeld a webáruházunkat a Kbas táskák facebook oldalunkon vagy Instagram profilunkon.

Ha még több indokra van szükséged, hogy a Kbas kézitáska mellett dönts, olvasd el blogunkat.