9 899 14 469
Spórolhatsz akár -31%
In your home within 1-2 days.
Értékelés
Termék kódja: KB308610M

Kedveli a szalma táskákat, mert természetesek és minőségiek? Elvárja, hogy egyben praktikus és trendi is legyen? Ez a modern és kézzel készült női táska szárított szalmából és vászonból nagyszerű választás Ön részére. Táska alja fonott és természetes színben tündököl. Praktikus nagyságú és barna színnel van kiegészítve.

Stílusos szalma táska teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. Minden táska kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. Fekete pántok megfelelően hosszúak vállon viseléshez

Méretei a táskának 46*18*32 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made táska szárított szalmából és vászonból hosszú élettartamú és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női táskák készítésére specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új táskájába.

loader  Értékelések betöltése...

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek