15 999 21 329
Spórolhatsz akár -24%
In your home within 1-2 days.
Értékelés
Termék kódja: KB320504

Strandra készül, vagy nyáron a városba és olyan táskát keres, melybe sok dolog belefér, lágy, praktikus és egyben stílusos is? Ez a modern és kézzel készült női vászontáska tökéletes választás az Ön részére. Szürke táska nyomattal és fehér csíkokkal megfelelő mindennapos használatra. Stílusos táska vászonból teljesen megfelel a Kbas divatmárka filozófiájának. 

Minden termék kézzel készül kis spanyol manufaktúrában, hangsúlyt fektetve a pontosságra és tökéletességre. Barna pántok hossza megfelelő vállon viseléshez. Mivel bőrből készültek, így nagyon minőségiek is. Méretei a vászontáskának 40*10*44 cm, mely garancia az elegendő tárolóhelyre, melyre minden nőnek feltétel nélkül szüksége van. 

Köszönhetően a kiváló európai minőségnek ez a hand made táska vászonból hosszú élettartamú, megtartja stabil formáját és sok éven keresztül fogja Önt szolgálni.

Kbas divatmárka a forró Spanyolországból származik és női táskák készítésére  specializálódik már 1969 óta. A divatmárka hagyományos mintákból és motívumokból merít ihletet, melyeket olyan formában jelenít meg, hogy az megfeleljen a jelenlegi divat trendeknek. Pont a hosszúéves tapasztalat a táskák gyártásában teszi a Kbas divatmárkát minőségi beruházássá az Ön új táskájába.

loader  Értékelések betöltése...
Gyártó KBAS
Kategória Vászontáskák
Gender:Female
Származási hely:Spanyolország
Méretek:40*10*44 cm
Material:Canvas

Vásárlóinkat ezek a termékek is érdekelték

loader  Hasonló népszerű termékek