A 2020 év színe a klasszikus kék

  Kategóriák: Exkluzív, Színek,
20. dec'19

A Pantone intézet nyilvánosságra hozta az idei év színét, amely nem más, mint a 19-4052 kóddal jelölt klasszikus kék. Az elkövetkezendő 12 hónapban tehát nem csak a divatban, de a lakáskultúrában is ez a szín lesz a meghatározó.

Egyszerű és elegáns. Ilyen a Pantone intézmény által választott 2020 év színe. Az alkonyati éghez hasonló klasszikus kék visszadja mind azt a bizalmat, hitet, állandóságot és védelmet, amelyre alapozhatunk az új évtizedben.

Klasszikus kék az év színe

A békesség és a nyugalom színe

A klasszikus kék szín nyugtató tónusai menedéket nyújtanak számunkra és békességgel, nyugalommal öntik el lelkünket. A közösségi hálózatokkal és különböző technológiákkal átitatott rohanó világban a klasszikus kék harmóniát és kikapcsolódást ígér. E szín környezetében javul a koncentráció, lelkünk megbékél és elménk kitisztul.

Olyan időket élünk, amelyekben bizalomra és hitre van szükségünk. Az e fajta állandóságot és bizalmat tükrözi a klasszikus kék. Egy szilárd és megbízható árnyalat, amelyre mindig alapozhatunk. A végtelen esti égbolt színe arra késztet minket, hogy tágítsuk gondolkodásunkat, megfontoltabbá váljunk, bővítsük látáskörünket és megnyissuk a kommunikáció csatornáit,“ ezekkel a szavakkal írta le az év színét Leatrice Eiseman, a Pantone ügyvezető igazgatója.

Az elegancia színe

A klasszikus kék eleganciát visz a divatba, sőt megfelelően kombinálva igazán luxusos. A kék nagyon univerzális és tökéletesen megérti egymást a színskála egyéb színeivel. Szőkéknek, barnáknak, fehérbőrű és csokibőrű szépségeken is jól áll. Hasznalható gyapjúszálas és metalikus anyagokon, transzparens ruhákon és blúzokon. A klasszikus kék a sminkek és körömlakkok világát is uralni fogja az elkövetkezendő 12 hónapban.

Klasszikus kék divat

Klasszikus kék otthon

A 19-4052 számú árnyalat lakását is meghitté varázsolja. A lakáskultúrán belül a klasszikus kék a kreativitás megtestesítője és játszva megbírkózik a nagyobb felületekkel is, például a nappaliban vagy a hálóban, de remekül mutat a különböző kiegészítőkön – képeken, párnákon, vázákon, tányérokon. A harmonikus otthon kialakítása érdekében kombinálja a fehérrel, az élő korall, bézs vagy szürke színnel. Ne feledkezzen meg a szalmából vagy fából készült tartozékokról – a mély ócéan vagy esti égbolt színe a természetes anyagokkal társítva meghitt környezetet alakít. A klasszikus kéknek köszönhetően lakása a béke szigetévé válhat.

Klasszikus kék enteriőr

Klasickú modrú si veľmi ľahko pomýlite s podobnými odtieňmi, no ani voľba inej modrej farby nebude v roku 2020 krokom vedľa. Ponorte sa do tohto nádherného odtieňa a dovoľte klasickej modrej, aby bol váš rok 2020 pokojný a plný mieru.

A klasszikus kék szín könnyen megtéveszthető a kék egyéb árnyalataival, de ez sem gond, hiszen idén a kék szín lesz a menő. Merüljön el az év színébe és hagyja, hogy 2020-ban békesség és nyugalom költözzön a szívébe.

Foto: Pantone a Pinterest