Meghitt otthon a Kbas lakásdekorációkkal

  Kategóriák: Exkluzív, Újdonságok,
29. júl'19

Mindenütt jó, de legjobb otthon. Tegye lakályosabbá otthonát a Kbas lakásdekorációkkal és teremtsen mediterrán hangulatot kuckójában.

Megtalálni a megfelelő lakásstílust nem mindig egyszerű. A magazinok fotójai tele vannak inspiráló ötletekkel, így az ember hajlamos egyszer a minimalizmust, másszor valami vidámabb irányzatot követni. Bármelyik stílust is választja a Kbas dekorációk segítenek otthonosabbá varázsolni lakását.

Virágok

Ha nem csak a divattrendeket követi, de érdeklik a legújabb lakberendezési irányzatok, akkor bizonyára tudja, hogy a modern belterek kedvelt dekorációi közé tartoznak a virágtartóként szolgáló szalmakosarak. A Kbas kínálatában különböző méretű, formájú és mintázatú természetes anyagokból készült virágtartók várják. A bambusz, tengerifű vagy rotangnád virágtartók bohém hangulatot visznek otthonába és melegséggel öntik el azon beltereket, ahol a kőé vagy a fémé a főszerep.

Lakas dekorációk virágtartók

Gyertyafény

A forró nyári éjszakák és hűvösebb őszi és téli esték sokkal hangulatosabbak gyertyafényben. A nagy gyertyák fantasztikusan mutatnak a rotangnád vagy bambusz gyertyatartókban, amelyek beltéren, kültéren egyaránt jól mutatnak. Igazi romantikus hangulatot teremtenek a teraszon, erkélyen vagy pavilonban. Állítson néhány gyertyát a bejárati ajtó mellé, hogy vendégeit kellemes üdvözlet várja már érkezéskor. A természetes anyagokból készült gyertyatartók minimalista, bohém vagy eklektikus stílusú lakásokban is alkalmazhatók.

Lakás dekorációk lámpások

Egyedi lámpák

A lámpa kiválasztásánál általában a praktikusságot tartjuk szem előtt. De egy lámpa jelentősen feldobhatja lakásunk belterét. A háztartásokban többnyire fém-, múanyag- vagy üveg lámpabúrákat láthatunk. Cserélje le a közönséges búrákat egyedi Kbas búrákra bambuszból és rotangból és idézze fel a tengerparti hangulatot.

Lakás dekorációk lámpák

Apróságok

A Kbas remek megoldást kínál a lakásban heverésző apróságoknak is. A pamutból, kukoricahélyból, bambuszból vagy tengerifűből készült tároló kosarakban mindent stílusosan elrejthet. A tároló kosarak minden helyiségben jól mutatnak a fürdőszobától kezdve a konyháig és gyümölcs, zöldség, piperecikkek vagy alsónemű tárolására is alkalmasak. Csakis Önön múlik mire használja őket.

Lakás dekorációk tárolók

Kbas lakásdekorációk

Foto Pinterest