Egy farmer, öt outfit

  Kategóriák: Ihlet ,
15. okt'19

Egy ruhatárban mindig kell lennie legalább egy olyan ruhadarabnak, amely univerzális és bármivel kombinálható. A hagyományos kék farmer pont ezek közé tartozik. A valaha pult alatti áru mára mindennapi viseletté vált. Merítsen ihletet az alábbi outfit ötletekből, ahol a főszerep a farmeré.

Az első farmer 1871-ben látta meg a napovilágot, azóta számos változáson ment keresztül. Az eleinte kimondottan férfi ruhadarabot manapság nők és gyerekek is viselik. Bár az üzletekben különböző szabású és színű farmerekből válogathatunk, a hagyományos farmert semmi sem szárnyalja túl. Lássuk csak, mit hozhat ki belőle.

Outfit 1

Farmer elegancia blog

Már régen nem érvényes az, hogy a farmer csak a lázadókra jellemző. E nadrágot nyugodtan munkaidőben is viselheti. Ha munkahelyén mégis csak elvárnak egy bizonyos dress code-ot, kombinálja a hagyományos farmernadrágot egy fekete pólóval, elegáns zakóval és megfelelő kiegészítőkkel. A macskaszem formájú szemüveggel és selyem sállal egyből francia dívára változik.

Outfit 2

Farmer fekete blog

Rajong a fekete színért? A farmer úgyszintén! Ez a kombináció tökéletesen megérti egymást és szinte mindenkinek jól áll. Vegyen fel egy kényelmes farmert, hozzá egy puha meleg pulóvert, bokacsizmát és oversized dzsekit és hidje el, hogy ezt az összeállítást nem fogja megunni. Ez az outfit nem csak stílusos, de ráadásul nagyon kényelmes is. Hát kell ennél több?

Outfit 3

Farmer formális outfit blog

Ha a lezser elegancia híve, válassza a következő ruhakombinációt. Ebben a viseletben bátran részt vehet egy klienssel való találkozón vagy kiruccanhat barátaival a helyi étterembe. Kék farmerje mellé vegyen fel egy egyszerű blúzt vagy inget, magassarkú, de kényelmes lábbelit és hűvösebb időben egy stílusos trench coat-ot.

Outfit 4

Farmer sárga pulóver blog

A meleg és kényelem kedvelőinek szól a következő outfit, amelyben a főszerepet a pulóver kapja. Ideális esetben a szezon divatszíneiben azaz mustár sárgában és púder rózsaszínben. Kék farmerhez viselve nagyon trendi. Mellé egy szalmakosár és egy divatos kalap, amely nem csak a szél elől nyújt védelmet, de remek szolgálatot tesz a bad hair napokon is.

Outfit 5

Farmer sportos outfit blog

A sport kedvelői sem maradnak szárazon. Mackófelső, teniszcipő, hátizsák és sildes sapka – ez az, amire egy sportos lélek vágyik. Ezt a kombinációt bevásárláshoz, kutyasétáltatáshoz és természetbeni sétákhoz találták ki. Nem egy ismert divat-influencer is a sportos divat híve. Legyen Ön is a követőjük!

Ha Önnek is van odahaza legalább egy kényelmes farmerje, próbálja ki outfitjeink valamelyikét. A farmer is bizonyítéka annak, hogy ha van néhány univerzális ruhadarabunk, szinte minden alkalomra fel tudunk öltözni.