Ragyogj fel a forró nyári trendekben

  Kategóriák: Divattrendek, Ihlet ,
03. jún'19

A nyár nagy lépesekkel közeledik, ezért ideje megismerni a legújabb nyári trendeket. Mi lesz a menő idén nyáron? Olvasson tovább és inspirálódjon.

Trend #1 - maxiruha

A forró nyár szellős anyagokat és bő szabásokat kíván. Idén nyáron minden trendi hölgy szekrényében legalább egy maxiruha lesz. Az első helyet a bohó stílusú ruha foglalja el, de a minimalista stílus kedvelőinek is van miből válogatnia. A nőies alakot és napbarnított lábakat remekül kiemeli az átkötős maxiruha.

Nyári trendek maxiruha

Trend #2 – sál a hajban

A trendek nem feltétlenül csak a ruhák körül forognak. A kiegészítők is fontos szerepet játszanak a divatban. Ha szívesen hord sálakat, idén nyáron a hajában viselheti akár hajgumiként akár copfba fonva!

Nyári trendek sálak

Trend #3 - rojtok

A rojtos trend, amely leginkább Pocahontasnak tetszene, idén elsősorban a fesztiválokon csillan fel. A rojtok nem csak a bőrdzsekiken, de a szoknyákon, polókon is megjelennek. E vadnyugati irányzat elengedhetetlen része a divatkövetők gardróbjának. Felejtse el, hogy a rojtok csak a fiataloknak állnak jól, nyugodtan egy elegáns outfitetbe is beépíthetőek.

Nyári trendek rojtok

Trend #4 - fodrok

Fodor fodor hátán! E romantikus elem a nyári hónapokban mindenüt felbukkan. Ha nem szereti a rojtokat, lehet hogy a fodrok meggyőzik. A fodrok ugyanis kiváló cimborák – ahol kevés, ott hozzáadnak, ahol sok, ott eltakarnak. Legjobban a blúzokon, ruhákon és szoknyákon mutatnak.

Nyári trendek fodrok

Trend #5 – biciklis nadrág

A nyár legforróbb trendje a biciklis nadrág. Lehet hogy ez a sportos ruhadarab nem igazán hétköznapi viselet, de tény és való hogy a celebek és divat influencerek körében egyre népszerűbb. A biciklis nadrág nem csak bringázáshoz viselhető, de az igaz, hogy viselése némi magabiztosságot igényel.

Nyári trendek bike shorts

Vigyen a ruhatárába egy kis kreativitást. Ne féljen a vagányabb szabásoktól és mintáktól. Cserélje le a farmer rövidnadrágot, miniruhát és crop toppot a nyári trendek valamelyikére. Melyik lesz az?