Nyár az év színében: Tetőtől talpig lilában

  Kategóriák: Színek, Ihlet , Divattrendek,
16. máj'22

Milyen a tökéletes nyár? Színes, üde, napsütéses, gondtalan és kalandos, talán ezek a nyár leggyakoribb jellemzői. A nagyszerű élményekről saját magának kell gondoskodnia, de mi segíthetünk némi inspirációval. Mit szólna ahhoz, ha a nyarat a 2022-es év színét viselve töltené?

A 2022-es év a feléhez közeledik, ami egyet jelent - megérkezett a nyár! Élvezze ki minden egyes pillanatát a Pantone Intézet által kiválasztott év színének társaságában, ami nem más mint a Very Peri színárnyalat. A Very Peri szín az átmenetet testesíti meg, amelyben az élénk szín a lágyabb pasztellel találkozik, ezért tökéletes párost alkot az élénk tónusokkal ugyanúgy, mint a nude színekkel. Egyszerűen sajátos, eredeti és egyedülálló, akár csak a Very Peri árnyalatokból felépített nyári outfitek.

Meglepően univerzális

A Very Peri szín meglepően jól illeszkedik a klasszikus színekhez - a fehértől a barna árnyalatokon át egészen a feketéig. Ha szeretne változtatni a ruhatára színösszeállításán, válassza a 2022-es év színét! A lila új árnyalata minimalisták és maximalisták is szeretni fogják, sőt, ez a szín bőrtónus, szem- és hajszín között sem válogat. Kiemeli azt, ami szép, és elrejti a hiányosságokat. Kezdetnek egy laza, letisztult szabású lila felsőt vagy vászoninget válasszon. A bátrabbak fodros, buggyos ujjú ingblúzok után nyúlhatnak.

Very Peri felsők

Nyárhoz illő

A Very Peri minden évszakban jól mutat, de a nyárnak áll a legjobban. Talán a napsütötte bőr vagy a szél fújta haj az oka, vagy csak az érzés, hogy nyáron a divatban is mindenki többet engedhet meg magának. Akár egy másik vagány színnel, akár fehérrel vagy különböző mintákkal kombinálja, biztosan nem lő mellé.

Very Peri ruhák

Minden téren bizonyít

Hagyományos nadrágra szeretne váltani vagy színes farmerre vágyik? A Very Perivel ez nem jelent gondot. A lila melegítőnadrágokban bátran végig szelhet a város utcáin, hiszen Very Perivel a sportruházat is mutatós. De azonos érvényes az elegáns nadrágokra, rövid nadrágokra és a biciklisnadrágokra is. Otthon vagy a szabadban, a 2022-es év színe minden téren megállja a helyét.

Very Peri nadrágok

Very Perivel a vízparton

A lila csodálatos árnyalatában készült fürdőruciktól leesik az álla. Az elkövetkezendő hetekben nem a szabás, hanem a szín az, ami számít. Fodros bikini? Egyrészes fürdőruha? Hagyományos szabás? Amíg a Very Peri színeiben sütteti magát, addig nem csalódik. Ráadásul ez a szín tökéletesen mutat a homokos tengerpart bézs és kék árnyalataival. A pontot az i-re egy nagy kalap teszi fel, amely a nyaralás nélkülözhetetlen kelléke.  

Very Peri furdőruhák

Ilyen az év színe

Ez az a szín, amit Ön is akar, csak még nem tud róla. A látszólag véget nem érő világjárvány után a lila új árnyalatának köszönhetően megtalálhatjuk a szükséges önbizalmat, felfedezhetjük a bennünk rejlő kreatív szellemet, és nyitottabbak leszünk az élet nyújtotta minden lehetőség iránt. A nyugalmat árasztó szín egyúttal örömmel és lelkesedéssel tölt el.

Very Peri kiegészitők

Nyissa meg szekrényei ajtaját és vigyen friss szelet ruhatárába a Very Peri színnel. Elvégre az idei év színe az átalakulásról szól. Kezdje hát a transzformációt a gardróbjával.   

Forrás foto: Pinterest