A ruhatár alapja: fehér póló hatféleképpen

  Kategóriák: Ihlet , Divattrendek,
12. febr'20

A fehér póló nem csak randira, de munkahelyre is ideális. Egyszerű és rengeteg kombinációs lehetőséget kínál, ezért minden alapruhatár nélkülözhetetlen része. Egy fehér minőségi pamut pólóval változatos outfiteket alakíthat ki.

A farmerhez hasonlóan, a fehér póló is az alapruhatár nélkülözhetetlen darabja, amely ideális a „nincs mit felvennem“ helyzetekben. Az egyszerű farmer és fehér póló kombinációja halhatatlan. Számos divatikon ezekre a basic darabokra építette fel stílusát. A következő outfitek bizonyítják, hogy a fehér póló egyáltalán nem uncsi, ellenkezőleg.

Outfit 1

Fehér póló kosztüm

Fontos találkozó előtt áll és a kávé rácsöppent az ingére? E válsághelyzetben vegye elő a fehér pólót. Egy elegáns zakó vagy női kosztüm allat szinte észrevehetetlen lesz, annál inkább, ha outfitjét néhány elegáns és figyelemkeltő kiegészítővel dobja fel. A pontot az i-re egy gyönyörű táska és hidegebb napokon egy divatos kabát teszi fel - akár csak a Briliáns elmék sorozat szereplői esetében.

Outfit 2

Fehér póló barna kellékek

Egyből lezserebb hatást kapunk, ha az előző outfit fekete színét barnára cseréljük. Az elegáns barna nadrág, fekete öv és fehér póló kombinációja munkahelyre, vizsgára, sőt kevésbé formális üzleti találkozóra is alkalmas. Nem annyira szigorú, mégis reprezentatív. A jól megválasztott ékszerek, kiegészítők, gyapjú kabát és fehér bokacsizma tökéletes megjelenést varázsol.

Outfit 3

Fehér póló rózsaszín kellékek

A nadrágkosztüm nem igazán illik az érzelmes dámákhoz. Sokkal romantikusabban hat a hosszú szoknya és a rózsaszín kabát. A rózsaszín, földbarna és fehér színek kombinációját az első randira teremtették, de egy előadásra vagy barátokkal töltött ebédre is megfelelő. Hűvösebb időben ne feledkezzen meg a meleg sálról és természetesen egy praktikus táskáról sem, ahol minden szükséges dokumentum helyet talál.

Outfit 4

Fehér póló Monica Geller

A Jó barátok sorozat divatstílusa ismét hódít. Emlékszik még a rendimádó Monica Geller karakterjére? Ő volt az, aki az ikonikus mom szabású farmerből, fehér pólóból, deréknál csomóra kötött farmer ingből és hátizsákból kényelmes és időtlen stílust teremtet. Bújjon hát Monica outfitjébe és ugorjon le barátaival a legközelebbi kávézóba.

Outfit 5

Fehér póló nyári ruha

Haddja szabadon szállni romantikus lelkét! Ha állandóan a fellegekben jár, válassza ezt az egyedi és az utcákon nem igen látott kombinációt. A nyári romantikus ruha alá vegyen fehér pamut pólót, hozzá egy pasztellrózsaszín fogantyúval ellátott trendi szalma kosarat. Lábbelinek választjon azonos színű teniszcipőt vagy szandált. Az hűvösebb estéken egy meleg pulcsira is szüksége lehet.

Outfit 6

Fehér póló fekete

Az utolsó outfitben teljes mértékben érvényesítheti vadóc önmagát. Hagyományos farmer, sima fehér póló, oversized meleg bőrkabát, kényelmes bokacsizma, méretes táska és kihívó kiegészítők. Ez kell a nyughatatlan és rakoncátlan lelkeknek! Bad hair napokon segít a sapka, és ha el szeretne bújni a világ elől, viseljen napszemüveget.