Stílusos és meleg: az idei kabát divat

  Kategóriák: Ihlet , Divattrendek,
18. nov'19

Csípős reggelek és hűvös esték. A hőmérséklet még nem csökkent nulla alá, de a hideg már a bőrünk alá bújt. Ideje elővenni a meleget nyújtó kabátokat és dzsekiket.

Bemutatjuk a téli kabátok legtrendibb modelljeit. Melegek és stílusosak. A kényelem híve? Az extravagáns modelleket szereti vagy inkább a hagyományos szabásokat részesíti előnyben? Idén mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Mint egy mackó

Teddy Bear kabátok

De jó lenne egy hosszú téli álom!? Mi lenne, ha egy pillanatra a medve bőrébe bújna? Az idei trendek egyike a teddy bear jacket, a plüssmackót idéző puha kabát. Bő, puhácska és meleg. Első látásra elragadóan kislányos, de helyesen kombinálva gyorsan elegáns darabbá változhat.

Vidám minták

Mintás kabátok

A szomorkás, téli időben hajlamosak vagyunk sötét színekbe öltözni. Ám a körülöttünk lévő világ sokkal vidámabb lenne egy színes kabátban. Engedje szabadon fantáziáját és vegyen fel valami bolondosat. Kombinálja a színeket és mintákat, még ha nem is igen passzolnak. Hogy nem talált a boltokban egy ilyen őrült modellt? Keressen fel egy ügyes varrónőt aki képes formát ölteni elképzeléseinek!

Brit hagyomány

Brit hagyomány kabátok

Ha feljebb említett modellek nem igazán vannak az ínyére, válassza a brit hagyományt – a tartan mintát! Ezt a motívumot Katalin cambridge-i hercegnő és sógornője Meghan Sussex hercegnője is viseli. Legyen hát Ön is hercegnő! Akár piros akár sötétebb szín lesz az alap, a lényeg a kocka. Fazonja lehet egyenes vagy karcsúsító.

Army stílusban

Army stílusú kabátok

Sötétkék, khaki vagy piros kabát kétsoros gombolással. Ez a trendi kabátok következő modellje. Az army stílust idéző kabátokban igazi trendszetter lesz. A dominancia általában a gombokon és a zsebeken van. Példaként Olivia Palermo-t emelnénk ki, aki évről évre army stílusban jelenik meg ezzel is bizonyítva, hogy a katona stílus sosem megy ki a divatból. Ezért megéri egy army stílusú kabátba invesztálni.

Széles bomber dzseki

Oversize bomber kabátok

Nem mindenki kedveli a hagyományos stílust. Ha Ön is ebbe a csoportba tartozik és inkább a sportos fazonokért rajong, jó hírunk van – idén télen az oversized bomberek a menők! Nem csak a modellek és az influencerek hordják, de a halandókon is jól áll e trendi darab, amely minden tekintetet magához vonz.

Felkészült már a télre? Ha még nem, íme a szezon top 5 kabátja. Legyen télen is stílusos!

Foto Pinterest