A nyár slágere: szalmatáska

  Kategóriák: Divattrendek, Ihlet ,
20. May'19

A szalma kiegészítők már néhány éve a színpadon vannak, de ez a nyár áttörő lesz. A 2019-es év nyara ugyanis a szalmatáska szezonja. Kövesse a divat trendjeit a Kbas táskákkal.

Igaz, hogy a szalmatáska, szalmakosár és retikül a nyár must-have kiegészítőihez tartozik, de nem feltétlenül csak nyáron viselhető. A gazdag kínálatunkból összegyűjtöttünk néhány darabot, amelyekkel feldobhatja a vidám nyári outfitjét. Íme az ajánlatunk.

Szalmakosár mindig és mindenhol

Nyári sláger szalmatáska

Ha az egyserűség híve, nálunk jó helyen jár! A szimpla szalmakosarak nem csak a minimalizmus követőit győzik meg, de azokat is, akik szívesen kísérleteznek. A szalmakosarak tökéletesen passzolnak bármilyen outfithez, legyen az romantikus ruha vagy az egyszerű farmer-póló kombináció.

Játékos nyár

Nyári sláger szalmakosár

Senki sem vitatja, hogy a szépség az egyszerűségben rejlik, de néha kívánjuk a tarka-barka színeket, a rojtokat, a vagány mintákat. Ha nem talál vidám mintás kosarat, engedje el a fantáziáját. Díszítse fel kosarát színes madzagokkal, pompomokkal vagy hímezzen valamit a táska oldalára. Egy saját készítésű szalmatáskával garantáltan kivételes lesz.

Bambusz nem csak a pandáknak

Nyári sláger bambusz táska

A bambusz táskák nem éppen a szalma kiegészítők kategóriájába sorolhatók, de nyáron nem lehet őket kihagyni, hiszen megjelentek a mólókon, a divatheteken, az ismert divatbloggerek és influencerek instagram oldalain is. A bambusz táska nem csak trendi, de elegendő eleganciát és játékosságot is kölcsönöz ruhájának, ráadásul különbözö módon kombinálhatóak.

Megtalálta a kedvencét? Akkor vásárolja meg még ma, hogy már holnap felragyoghasson egy nyári partin vagy egy romantikus randevún.