Divatos táskák nem csak édesanyáknak

  Kategóriák: Akciók és kedvezmények, Ihlet ,
10. May'19

Anyák napja már ugyan elmúlt, de az édesanyák nem csak ezen a napon érdemlik meg figyelmünket. Minden nap megosztják velünk szeretetüket, támaszt jelentenek életünkben. Lepje hát meg édesanyját valami divatos táskával.

Az édesanyák is szeretnek divatosan öltözni, trendi kellékekkel felvágni. Mindennapi teendői mellett nem sok idejük jut magukra. Szerezzen örömet édesanyjának és várázsoljon mosolyt arcára egy trendi kiegészítővel. Íme néhány ötlet.

Top kategóriák

Ajándékot választani szeretteinknek nem mindig egyszerű. Úgy gondoljuk, ismerjük őket, de amikor egy konkrét tárggyal szeretnénk kifejezni hálánkat és szeretetünket, csak tétlenül álunk. Hogy kicsit megkönnyítsük a választást, összegyűjtöttünk néhány top kategóriás táskatippet. Lehet hogy épp ezek között találja meg az igazit.

Dolgozó édesanyáknak

Az édesanyák is szívesen megpihennének, de ez nem mindig lehetséges. Mindennapi teendőit teheti egyszerűbbé egy elegáns táskával, amelyben minden szükséges dolog helyet talál. Válogasson a különböző méretekből, színekből és formákból. A kínálat valóban gazdag.

Elegáns táska inspiráció

Szabadságoló édesanyáknak

Mindenből megárt a sok. A munkából is. Az édesanyák is megérdemlik a nyaralást. A tengerparti pihenéshez hozzátartozik a szalma kosár, hátizsák vagy táska. A szalmából készült kiegészítők egyenesen a forró Spanyolországból érkeztek és vissza idézik a családdal töltött közös pillanatokat. A természetes anyagok tökéletesek a nyári napokra, de ez nem jelenti azt, hogy csak nyáron viselhetőek. A trendi darabokat egész évben hordhatja.

Szalma kosár inspiráció

Praktikus édesanyáknak

A praktikus édesanyák számára is tartogatunk valamit. A trendi hátizsákok népszerűsége nő a felnőttek körében is, ráadásul viselésüknek nem csak divatos oldala van. Egészségi szempontból nem terhelik a hátgerincet és segítik a helyes testtartást. Szerezzen örömet édesanyjának egy olyan hátizsákkal, amely tökéletesen illik személyiségéhez és ruhatárához. Kínálatunkban különböző színből, anyagból, elegáns és sportos kivitelezésben készült hátizsákok között válogathat.

Hátizsák inspiráció

Már tudja, melyik táskával köszöni meg édesanyjának gondoskodó szeretetét?