Teniszcipő télen: így viselje!

  Kategóriák: Divattrendek, Ihlet ,
10. Jan'19

A teniszcipő a legkedveltebb tavaszi, nyári és őszi lábbelik közé tartozik, de vannak, akik télen sem válnak meg tőle. Összegyűjtöttünk néhány ismert hölgyemény outfitjét, akik stílusason tudják viselni a sportcipőt a hidegebb időben is. Persze csak akkor, ha nincs kétméteres hó.

Gyerekkorban csak nehezen tudtuk volna szüleinket rávenni arra, hogy megengedjék az imádott teniszcipő viselését egész évben. Felnőttkorban viszont nem kell senkinek jóváhagyni öltözékünket. Teniszcipővel a lábon nem kell félni a megfázástól sem, ha tudja hogyan kell viselni. Merítsen ihletet az alábbi bloggerektől.

Annika Ollila, az egyik legismertebb skandináv blogger kisujjában vannak a téli outfitek. Ennek a bizonyítéka a melegítő nadrágból, mackófelsőből, meleg kabátból és bordó teniszcipőből álló kényelmes öltözék. Ha nem igazán híve a melegítő nadrágnak, nyugodtan cserélje fel farmerre vagy más kényelmes nadrágra. Az északi országokban a lezser szabású nadrágok most élik reneszánszukat.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Annika (@annikaollila),

Ha elegánsabb teniszcipős verziót keres, merítsen ihletet Kenza, svéd modelltől. A kényelmes magastalpú fehér teniszcipő mellé Kenza nude színű meleg pulcsit viselt, amely nem hiányozhat egyetlen téli ruhatárból sem. A világos színeket feketével hangsúlyozta ki. Ha kedveli aföldszíneket és a halhatatlan feketét, Kenza Zoutien Subosic kreációi bizonyára inspirálják.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kenza Zouiten Subosic (@kenzas),

Nikola Čechová, becenevén Shopaholic Nicol, cseh influencer és youtuber kicsit kockáztatott és a magasított sarkú teniszcipőn kívül csupasz bokáját is megmutatta. Ezt persze nem kell vakon követni, ha a nap nagy részét nem tölti az autóban úgy mint Nicol. De ami megér egy próbát az az élénk piros kardigán és a hagyományos kék farmer kombinációja.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Čechová (@shopaholicnicol),

A cseh Natália Kotkova a youtube és Fashion TV képernyőjéről ismert és az, hogy közel áll a divathoz, öltözékében is megnyilvánul. Barna teniszcipő, barna kordkabát, kék farmer és fekete hátizsák – ilyen is lehet egy tökéletes téli outfit. Natália egy kis színnel tette vidámabbá a zord téli időt, hiszen a tél nem csak a feketének van fenntartva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natalie Kotkova????The Nattiness (@natali_kot),

Végül, de nem utolsó sorban tekintse meg Marianna Mäkelä finn blogger outfitjét, aki a fehér, bézs és fekete színek kombinációját, kiemelkedő crossbody táskával dobta fel. Ha a minimalista stílusért rajong a divatban is, Marianna biztosan nem okoz csalódást.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marianna Mäkelä (@mariannnan),

Lehet hogy a csizsma a tél oficiális lábbelije, de a teniszcipőben komoly vetélytársra talált. Ön mit visel szívesebben télen? Meleg csizmát vagy kényelmes teniszcipőt?