Legyen stílusos a Kbas táskákkal

  Kategóriák: Ihlet , Újdonságok,
02. Jul'17

Vérében van a stílus vagy némi ihletre van szüksége, hogy trendi legyen? Szeretné tudni, mi lesz az idei nyár táskadivatja? Mit viseljen az esti séta során vagy a kávézóban? A praktikus kis méretű Kbas válltáskák és borítéktáskák tökéletes stílust kölcsönöznek az öltözékének. A remek kínalatból nem lesz egyszerű választani.

A kis méretű táskák praktikussága helytakarékosságukban rejlik. Mindemellett nem terhelik a hölgyek vállát ezért a nyári szezon ideális kiegészítői. Nem csak a „halandók“ tetszését nyerték el, de számos blogger, színésznő, énekesnő és más befolyást gyakorló személyek sem álltak ellen a kísértésnek. Bemutatjuk a Kbas nyári kollekció legszebb modelljeit. Mérítsen ihletet.

Válltáska szárított pálmából

Kbas táska szárított pálmából

Amikor a természetes anyag, modern dizájn és a minőség találkozik, az eredmény csakis fantasztikus lehet. A szokásostól eltérő formában készült Kbas strandkosár minden divatkövető hölgy szívét megdobogtattja. Egykis fantázia beiktatásával nem csak a barátnővel való kávézás vagy találka során, de egy erdei sétánál is megállja a helyét. Egy megfelelő lábbelivel kész is a stílusos outfit.  

Virágmintás borítéktáska

A vad pipacsok, gyengéd tulipánok és mezei virágok leginkább az egyszerű outfiteket emelik ki. A Kbas borítéktáska fekete alapszíne tökéletesen kiegészíti a fekete ruhákat még inkább a táskára vonzzva a környezet figyelmét.

Kbas virágmintás borítéktáska

Borítéktáska szintetikus raffiából

A természetes anyagok talán még sosem voltak ennyire menők. A divat is vissza tér a természethez. A szintetikus raffiából készült Kbas borítéktáska a többi Kbas táskával együtt, tökéletesen megtestesíti a gyártó filozófiáját. Egy kézzel gyártott borítéktáska az idei nyár kötelező kelléke.

Kbas borítéktáska raffiából

Kígyóbőr mintás válltáska

Az állatminták továbbra is hódítanak, de tudni kell viselni. A kevesebb néha több. Erre bizonyíték a Kbas válltáska is. A kis felületen az állat motívumok elegáns hatást keltenek. Az öltözék többi része legyen egyszerű. A nagy felületet (pl. egy pólót vagy nadrágot) borító állatminta ebben az esetben már „túl durva“ benyomást keltene.  

Kbas kígyómintás borítéktáska