Színpompás ősz: színpompás ruhatár

  Kategóriák: Divattrendek, Ihlet ,
02. szept'19

Színpompás természet, esős idő, illatos sülttök, hangulatos gyertyafény, meleg kardigánok, bokacsizmák és oversized kabátok. Hangolódjon az év legvarázslatosabb időszakára és az év legszebb divattrendjeire. Hangolódjon az őszre!

A forró nyár után megérkezett a bőséges ősz, amikor a föld színek kedvelői és a romantikus és lázadó lelkek is jól járnak. Vessünk egy pillantást 2019-es ősz divatjára.

Filmek, sorozatok, mesék ...

Harry Potter rajongó? Imádja a rock koncerteket? Fejből ismeri a Jó barátok sorozat párbeszédeit? Mutassa meg egy pólóval! Idén ősszel nem kell elrejteni gyermeki énét, ellenkezőleg. Büszkén hordthatja kedvenc filmjét, sorozatát vagy bandáját a trikóján. Egy retro lehelettel fűszerezett nyomtatott póló nem hiányozhat ősszel a gardróbjából.

Őszi trendek pólók

Színes négyes

Smaragdzöld, pasztell rózsaszín, téglaszín és mustársárga. Bemutatjuk az elkövetkezendő szezon alapszíneit, amelyek tökéletes négyest alkotnak. Önállóan viselve a hétköznapiból elegáns dámává alakítják át, megfelelően kömbinálva kiemelik lázadó énjét.

Őszi trendek színek

Anne Shirley bőrében

A halhatatlan romantikus lelkek valamint az Anne a Zöld Oromból sorozat rajongói bizonyára szívesen látják a visszatérő bő ujjakat, amelyek romantikus blúzokon, kardigánokon, zakókon, sőt a sportos mackófelsőkön is megjelennek. Hadja magát elragadtatni ezzel az egyedi divattrenddel.

Őszi trendek ujjak

Ellenálhatatlan hajkorona

A divattrendek nem csak a ruhaviseletet befolyásolják. Évről évre a hajkellékek trendje is változik. Az igazi őszi lookhoz tartoznak idén a 90-es éveket idéző feltűnő csattok illetve a királyi tiárara emlékeztető hajpántok. A lezser, kissé rendezetlen frizurát dobja fel gyöngyökkel, csatokkal és vastag velúr hajpántokkal.

Őszi trendek hajdíszek

Punk stílusban

Zöld utat kap ősszel a punk stílus is. Nem baj, he nem rajong e zenei stílusért, elég ha egy-két punkos ruhadarabbal dobja fel outfitjét. A főszerepben a hagyományos fekete farmer áll, de elég egy zenekar mintás póló, kockás ing, hálós harisnya, skót szoknya, fekete táska vagy bokacsizma és máris trendi lesz az idén.

Őszi trendek punk

Úgy tűnik idén ősszel valóban lesz miből válogatni a divatkövetőknek. Ön melyik őszi trendre szavazna?

Foto Pinterest