Back in the office – munkahelyén is legyen stílusos

  Kategóriák: Ihlet ,
07. Sep'17

Szeptemberben az utolsó nyári szabadságok is véget érnek és visszazökkenünk a régi kerékvágásba, hogy a nap lényeges részét irodában töltsük. Akár van a munkahelyén előírva dress code, akár nincs, mindkét esetben lehet stílusos. Az ízléses ruhaviselet egy elegáns táskát kíván maga mellé, amelyben minden fontos kellék helyet talál. Vessen egy pillantást ötlettárunkra, ahol stílusos outfiteket és hozzáillő elegáns táskákat válogattunk össze.

Ha időszűkében vagyunk, megfizethetetlen egy-két időtlen és mindenhez viselhető táska ruhatárunkban. Az univerzális színek, mint amilyen a bézs, fekete vagy barna szín, mindig elegánsan mutatnak. Hiszen ha éppen munkába rohanunk, valószínűleg nem lesz időnk gondolkodni mit vegyünk fel egy színes retikülhöz. Az alábbi tippek a stílust, kényelmet és profi megjelenést testesítik meg. Lehet, hogy Önt is inspirálják.

Egy sötét elegáns nadrág mindig remekül mutat egy mintás körömcipővel és ízléses inggel. Kiegészítőként viseljen élénk színű övet és a tökéletes office-megjelenést egy bézs retiküllel tetézze.

Irodai stílus tippek

Kbas táska vásárlása

Ha szívesebben visel szoknyát, válassza a virágmintásat, ami az idei ősz trendje lesz. Ezt kombinálni valóban egyszerű - egy sima egyszínű felsőben és egy stílusos fekete táskával tökéletesen fog mutatni.

Irodai megjelenés tippek

Kbas táska vásárlása

A bézs körömcipőt szinte mindennel lehet variálni. Egy rövidebb szárú high west nadrág okkersárga színben, hozzá hasonló árnyalatban pompázó ballonkabát és retikül. Ne feledkezzen meg az apró részletekről sem. A teljes look-ot még inkább feldobja pl. egy okkerságra szemüvegkeret és egy hozzáillő barna táska okkersárga elemekkel.

Office look tippek

Kbas táska vásárlása

Színesen szereti látni a világot? Egy elegáns nadrág nem mindig szűkségszerűen fekete. Mit szólna egy zöld nacihoz? Hozzá egy virágmintás blúz és máris vidámabb az élet. Egy ilyen otfithez viselhet kihívóbb karkötőt vagy nyakláncot, már ha ezt a munkahelyi szabályok megengedik. A színes viselethez elég egy egyszerű fekete kézitáska.

Office look színes

Kbas táska vásárlása